mma

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

MMA eller Mixed Martial Arts er stormet frem de sidste par år og med god grund, MMA er en umådelig alsidig træningsform der udfordrer kroppen både styrke- og konditionsmæssigt – det er langt fra alle der dyrker MMA fordi de vil i ringen, de fleste dyrker det på hobbyplan som en del af deres fitnesstræning. Derfor skal du ikke lade dig afskrække af de voldsomme kampe, man ofte ser i fjernsynet – MMA er meget mere end det! I denne artikel vil vi se på, hvilket udstyr du bør have fat i, inden du begynder at træne MMA, det er nemlig ikke helt ligegyldigt!

Beskyttelse

Selvom det ikke er alle der vil sparre, er det stort set ikke til at komme uden om, når man træner MMA, derfor skal du have dig noget rigtig god beskyttelse og der er en række af dem, der er helt elementær, for at du overhovedet kan komme i gang med træningen.

Beskyttelse til MMA

  • Skridtbeskytter, hvis du bliver sparket i skridtet, er du færdig og træningen er slut for denne gang. Du kan finde en række rigtig gode og godkendte skridtbeskyttere her.
  • Tandbeskytter – Hvis du har dine tænder kært og gerne vil slippe for et dyrt besøg ved tandlægen er det absolut nødvendigt med en tandbeskytter. Det er samtidig de færreste gyms der overhovedet lader dig være en del af træningen, hvis du ikke er i besiddelse af en! Du kan finde tandbeskyttere her. Du kan læse lidt mere om tandbeskyttere i forbindelse med MMA træning her.
  • MMA handsker – I MMA bruger man ikke almindelige boksehandsker, man bruger handsker uden fingerbeskyttelse, der ikke lukker helt tæt. Men bare rolig, selvom de ser mindre ud, beskytter de dine hænder og også din modstander lige så meget som et par almindelige boksehandsker – der er med andre ord meget show i handskerne. Du kan finde gode Fairtex MMA handsker her overvej også om du skal have et par sandsækhandsker til træningen.

Ovenstående 3 stykker udstyr, er absolut essentielle for en god MMA-træning, du skal også bruge et par shorts, de fleste bruger blot helt almindelige board shorts og det er absolut fint til formålet. Du skal blot sikre dig, at de ikke er for stramme ved skridtet og at der er god bevægelighed i dem.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/realfitness.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008