zoneterapi

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kommer nok desværre alle til at prøve det på et tidspunkt i større eller mindre grad; stress. Stress er blevet et mere og mere anerkendt problem på det danske arbejdsmarked, og flere danskere end nogensinde før har symptomer på stress.

Det kan være svært at vide, hvad du skal stille op, når du mærker kroppen sige fra. Måske er du ikke engang klar over, at det er stress du mærker. Måske tror du det bare er lidt sygdom, eller andet der tynger.

De typiske tegn du skal være opmærksom på, er tegn som; udkørthed, hovedpine, uro, søvnbesvær, hjertebanken, hyppige infektioner, koncentrationsbesvær og desværre meget mere.

Hvad skal du stille op?

Det er det store spørgsmål, for ja, du kan gå til læge, og bør gøre det. Det er dog sjældent at lægen kan komme med egentlig løsning, for der findes endnu ikke noget lægen bare kan udskrive mod stress.

Der findes dog andre behandlingsformer, som flere og flere nyder godt af og har stor succes med. Det drejer sig om behandlinger som rytmekost og zoneterapi (som du kan læse endnu mere om her)

Zoneterapi bygger på ældgammel viden omkring kroppens opbygning. Zoneterapi giver mulighed for at mærke din krop igen, og løsne det stress der sidder i din krop. Zoneterapi kan både hjælpe med at forebygge og behandle stress og dets symptomer. Flere og flere anbefaler zoneterapi, og selv forsikringer giver tilskud til det, der er altså ikke tale om noget hokus pokus.

Rytmekost Som du nok allerede ved, har kosten utrolig meget at skulle have sagt med hvordan din krop ser ud. Det du nok ikke altid tænker over er, at din kost også har meget at skulle have sagt om kroppens psykiske tilstand. Du kan altså med den rette kost spise dig en vej ud af stress. Rytmekost spiller især godt sammen med zoneterapi, og bliver oftest udbudt som ZR-behandling, hvor man ved én behandler får hjælp til stress af flere veje.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/realfitness.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008